საკვები პროდუქციის შენახვა HACCPის სტანდარტის საწყობში
საკვები პროდუქციის შენახვა HACCPის სტანდარტის საწყობში
საწყობში დაცულია HACCP -ის სტანდარტი 16 გრადუსიდან შენახვის მქონე კვების პროდუქციისათვის.
15 მ²-დან 200 მ²-მდე
შესაძლოა პალეტური შენახვა.
24 საათიანი ვიდეომონიტორინგი, სახანძრო სიგნალიზაცია, ტექნიკური და ცოცხალი დაცვა.
იჯარის მინინალური ვადა 1 თვიდან.
მომსახურებაში შედის:
დაცლა, დათვლა, მიღება საწყობში, გაცემა და დატვირთვა.
საჭიროებისამებრ ყოველდღიური შეკვეთების კომპლექტაცია და გაცემა.
ნაშთების კონტროლი, მართვა და ინვენტარიზაცია, მარაგების დაზღვევა.
შესაძლებელია დამატებითი სერვისების გაწევა ( დასტიკერება, შეფუთვა, პეკინგი )